Frequently Asked Questions

CLUB (Website zie onder)

Q: Wat is de doelstelling van de VRCC Lowlands?
A: Deze Club is een Chapter van de VRCC USA voor de Benelux voor Honda Valkyrie/Rune eigenaren en liefhebbers en is een Belgische stichting.
Lidmaatschap is gratis. Er is geen hiërarchie of bestuur binnen de club; alles gebeurt voor- en door jou zelf. Je ontvangt daarom ook geen clubblad en tochten worden georganiseerd door de leden zelf.
Als je je registreert, is deze website dus ook van jou. Je kunt op het Forum alles vragen of melden wat je wilt, zolang het Valkyrie gerelateerd is, iedereen in zijn waarde wordt gelaten en je taalgebruik beschaafd is.

Q: Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap bij de VRCC Lowlands?
A: VRCC Lowlands brengt geen lidmaatschapskosten in rekening. Alles wordt gedaan op vrijwillige basis voor- en door liefhebbers van de Honda Valkyrie.

Q: Moet ik lid zijn van de VRCC USA om toegang te krijgen tot het forum?
A: Nee, iedereen is welkom op het VRCC forum. Toegang tot het forum krijg je via een aparte registratie die los staat van het VRCC USA lidmaatschap.

Q: Waarom moet ik mij apart registreren voor het Forum?
A: Om SPAM/BOTS tegen te gaan, is registratie noodzakelijk. We willen geen ongevraagde reclameberichten in ons forum, en ook niet dat je interesses en/of berichten door derden worden verzameld.

Q: Waarom zijn er meerdere Valkyrie Clubs voor Nederland en België?
A: De andere clubs van de Benelux en Nederland/België hebben ‘dode’ websites. Er gebeurt dus niets meer op. De VRCC Lowlands is de enige actieve Club voor de Valkyrie/F6C/Rune eigenaar of liefhebber.

Q: Ik ben al lid van een andere club of VRCC, heeft dat consequenties?
A: Nee, geen enkele. Wij concurreren niet met elkaar en vinden dat iedereen naar eigen inzicht zijn eigen activiteiten moet kunnen blijven ontplooien.

Q: Waarom is het belangrijk dat ik me aanmeld?
A: (1). Wij vinden het belangrijk en handig dat zoveel mogelijk informatie over de Valkyrie/Rune op dezelfde plaats te vinden is. Dat kan niet als de Riders zijn verspreid over verschillende websites.
(2). Aanmelding bij de VRCC gebeurt bij de USA Chapter als je dat wilt. Daar ontvang je een lidnummer.
Door frequente wijzigingen in het ledenbestand is er regelmatig behoefte aan een actualisatie.
(3) Indien je je bij het Forum aanmeldt, heb je de mogelijkheid een email van ons te ontvangen indien er een belangrijke Valkyrie/Rune gebeurtenis plaatsvindt.

Q: Wat gebeurt er met mijn privé gegevens?
A: Dit is een openbare website die iedereen kan inzien. Prive gegevens zijn uitsluitend in het bezit van de webmaster en er wordt standaard al het mogelijke aan gedaan om deze gegevens niet openbaar te maken. Wat je wel kwijt wilt, zet u in uw profiel.

Q: Ik heb een ander merk/type motorfiets dan de GL1500C, NRX1800 of GW F6C, kan ik toch lid worden?
A: Hoewel dit een Valkyrie/Rune Club is, hebben wij als motto ‘Het maakt niet uit wat je rijdt, als je maar rijdt’ Iedere liefhebber van deze motoren is van harte welkom, zowel op het Forum als bij de toertochten. Er wordt wel van je verwacht dat je de bijdragen beperkt tot de doelgroep van deze website.

Q: Ik wil me graag aanmelden bij de Staff, kan dat?
A: Deze website is er voor de leden en door de leden. Er is geen hiërarchie binnen de Club.
Wij stellen jouw enthousiasme dus altijd op prijs. Neem contact op met Chapter Rep

Q: Ik heb goede ideeën/suggesties, bij wie moet ik dat opgeven?
A: Ieder idee is altijd welkom. Neem contact op met Chapter Rep
Wij behouden ons het recht voor om uw idee naar eigen goeddunken al-of-niet te gebruiken.

Website

Q: Ik weet niet hoe ik me moet registreren
A: Registratie bij de VRCC Lowlands doe je op de FORUM pagina op de zwarte werkbalk bovenaan. Klik op akkoord met de gebruikersvoorwaarden en vul daarna de velden in. Je ontvangt daarna een email. Bevestig deze email en je kunt aan de slag. De eerste 2 berichten lopen via een moderator om SPAM tegen te gaan.

Q: Ik kan geen Avatar instellen/niet klein genoeg krijgen
A: Uw Avatar heeft een zekere grootte meegekregen om de website niet al te zeer te belasten, waardoor e.e.a. trager gaat functioneren. Om van een foto een avatar te maken kunt u bv dit programma gebruiken. Let wel op dat u de pixelgrootte op maximaal 90 pixels instelt en het bestand niet groter is dan 6 Kb.

Q : Ik ben mijn wachtwoord vergeten
A : Log in met een fout wachtwoord en klik op wachtwoord vergeten. Vul de vensters in en je ontvangt per email een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je desgewenst weer veranderen als je bent ingelogd.

Q : Ik kan geen foto’s plaatsen
A : Indien de foto’s online staan, klik op IMG boven het tekst venster en zet het web adres van de foto tussen de [img][/img] tekens. Indien je een foto rechtstreeks van je computer wilt plaatsen kun je ook de BIJLAGE TOEVOEGEN functie (onder het venster) gebruiken.

Q : Ik heb een online adres in mijn bericht gezet maar krijg deze niet te zien als het bericht is geplaatst.
A : Voordat je een webadres plaatst, moet je eerst URL boven het venster aanklikken

Q: Nadat ik heb geregistreerd, duurt het een tijd voordat mijn bericht wordt geplaatst
A: We hebben veel last gehad van SPAM, ook via Gmail. Om dit effectief tegen te gaan, is besloten de eerste berichten door tussenkomst van een moderator te plaatsen. Deze moet je bericht dus eerst goedkeuren.

Q: Ik heb een DVD film (of grote file) thuis over de Valk of een Treffen. Kan ik die op het forum zetten?
A: Helaas is dit niet mogelijk. Er zit een limiet op de grootte van bestanden die in het forum kunnen worden gezet als bijlage. Verder zou een dergelijk groot bestand voor traagheid gaan zorgen op het moment dat andere leden deze film zouden gaan bekijken. Als de film ergens anders op het internet staat, bijvoorbeeld YouTube, dan kun je natuurlijk wel een link plaatsen naar deze film.

Q: Er worden willekeurige woorden onderstreept die naar reclames verwijzen.
A: Uw browser bevat een Add-on of Plugin die deze genereert. Verwijder de Add-ons en Plugins.