Distinguished Gentleman's Ride

Moderator: Ivo

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Beer
Berichten: 1139
Lid geworden op: do 15 nov 2012, 19:18
Locatie: Gemert

Distinguished Gentleman's Ride

Bericht door Beer » vr 11 sep 2015, 16:08

VRCC Lowlands ontving de volgende uitnodiging:

Afbeelding

Op zondag 27 september organiseren wij de Steenwijker aflevering van de Distinguished Gentleman's Ride.
Dit wereldwijde evenement is in 2012 als grap begonnen in Sydney naar aanleiding van een foto van de hoofdrolspeler van de serie Mad Man.
Deze Don Draper verscheen op een foto, gekleed in een keurig pak zittend op een 'classic bike'.

Afbeelding

De organisatoren kregen zo'n 2500 motorrijders (-rijdsters) in 64 steden zover om op hun mooiste motor en in hun keurigste pak een ritje te maken voor een goed doel. Dit goede doel was er één waarmee 1 op de 9 mannen mee geconfronteerd wordt in zijn leven, namelijk prostaatkanker.
Nu, in 2015, doen zo'n 30.000 motorrijders (-rijdsters) wereldwijd mee, verdeeld over 400 steden en zo'n 25 landen en dat allemaal tegelijkertijd op zondag 27 september.

Nu willen wij dit evenement ook jaarlijks laten terugkeren in Steenwijk en willen we natuurlijk dat het een groot succes wordt waar veel motorrijders (-rijdsters) aan mee gaan doen. Wij zoeken dan ook fanatieke motorrijders (-rijdsters) die hun allermooiste motorfiets uit de schuur halen, een prachtig pak aantrekken en met ons een leuke tocht door het wonderschone Steenwijkerland willen maken.

Het mooist vinden wij natuurlijk de speciale ouwe en nieuwe (omgebouwde) motorfietsen, zoals klassiekers, caferacers, bobbers, oldtimers, lowriders, hardtails, choppers maar in ieder geval motorfietsen waar iets persoonlijks aan veranderd is. Daarom schrijven we jullie club ook aan.
Maar in principe is iedereen, man of vrouw, die verkleed als een echte 'gentleman' met een prachtig pak aan, grote snor op en een pijp van harte welkom.

De rit compleet met een natje en een droogje is geheel gratis, maar we verwachten dan wel van de deelnemers, individueel of als groep, dat ze een bijdrage storten voor het goede doel of dat ze één of meerdere sponsors (oma's, broertjes, vrienden, collega's, bedrijven, enz.) zoeken die een bijdrage willen storten.
Wijzelf zijn op dit moment ook hard bezig om sponsors te vinden die ons willen steunen met alle activiteiten die nodig zijn bij de organisatie van de DGR.
Dus weet je zelf nog een persoon of bedrijf die dit goede doel een warm hart toedraagt, laat het ons dan weten, dan willen we daar graag contact mee maken.

Je kunt je geheel vrijblijvend inschrijven ('Register for a ride') op de officiële website van de DGR, http://www.gentlemansride.com Je hebt daarna de beschikking over je eigen persoonlijke website, waar je jezelf kunt profileren en mensen en bedrijven kunt uitnodigen om je te sponsoren.
Ook is het voor ons leuk omdat een officiële registratie ook weer terug te vinden is tussen alle andere steden die meedoen dit jaar.
De site is wel in het Engels, dus mocht je problemen hebben met de registratie of andere vragen, beantwoordt dan dit mailtje, dan helpen we je graag op weg.

Ook is er nog de speciale website van de DGR Steenwijk op Facebook. https://www.facebook.com/events/827176617397917/ Wij hopen je met dit schrijven voldoende informatie te hebben gegeven en zien je graag op 27 september terug bij de DGR Steenwijk.

Rene Plekkenpol dgrsteenwijk@gmail.com
Chapter Rep

Plaats reactie