Rune rally 2015 in polen

Moderator: Beer

Plaats reactie
golowing

Rune rally 2015 in polen

Bericht: # 2560Bericht golowing »

Op dit Rune treffen in polen zijn ook Valk & F6c rijders meer dan welkom .
Er worden dan ook mooie prijzen uitgereikt aan de eerste 3 rijders .

Wij gaan zeer zeker! op de RUNE :mrgreen: zouden het zeer appreciëren als er valk rijders &F6c rijders mee gingen naar dit zeer mooie Hotel :P want voor de prijs van € 179,- all inclusif & deltavlucht :o hoef je het zeer zeker NIET te laten.
De reis van 850KM :shock: gemeten ongeveer van Maastricht is gemakkelijk tedoen. :arrow:

Dus Wie ???http://www.runeriders.com/forum/showthr ... Rally-2015
Monique

Re: Rune rally 2015 in polen

Bericht: # 2561Bericht Monique »

Wij staan al ingeschreven!

Monique en frank
golowing

Re: Rune rally 2015 in polen

Bericht: # 2563Bericht golowing »

dat is geweldig om te horen

PB gestuurd
golowing

Re: Rune rally 2015 in polen

Bericht: # 3147Bericht golowing »

Een wel HEEL geslaagd RUNE treffen in Polen.

Na woensdag ochtend thuis vertrokken te zijn omstreeks 17.00 in Grimma nabij Dreesden(60km voor ) de gereserveerde Gaststatte aangedaan.Daar aangekomen ons tegoed gedaan aan en goed verzorgde maaltijd en enkele Weizen Biere omstreeks 23.00 het bed opgezocht.
Donderdag ochtend 8.30 vertrokken naar het RUNE treffen in polen bij aankomst omstreeks 12.15 bleken wij de eerste te zijn met uitzondering uiteraard van de Organisator Janusz en Petr zijn Tolk die ons meer dan hartelijk verwelkomden .
Na inschrijving kregen wij de sleutel van de kamer ( man o man ) welke onze verwachting meer dan overtrof.Het hotel was voorzien van Zwembad-Bowling baan -pooltable- Disco-relex ruimte -Spa -Saune etc etc.
Omstreeks 17.00 waren de meeste Rune rijders ( eigenaren ) samen met zeker een dozijn F6C gearriveerd en hebben wij kennis gemaakt met deze zeer gast vrije en vriendelijke polen,uiteraard hebben wij Monique en Frank van D ontmoet en verder met hun kennis gemaakt ( wat een aardige mensen die Zeelanders )
Tegen 19.00 werd het Diner geserveerd waarna de kennis making met de Polen samen met rijkelijk meegebrachte WODKA ( door de Polen ) die rijkelijk vloeide, voortgezet werd .
Op vrijdag was er een uitje georganiseerd naar een plek met miniatuur Gebouwen ( Polen beschikt over een geweldige overdaad aan culturele gebouwen) welke er in werkelijkheid ook zijn in Polen,hierna werd er een ruime tocht gemaakt terug naar het hotel voor de Lunch ( welke incl was in dit weekend) Hierna aftocht voor de afspraak met de Zweefvliegtuigen daarna terug naar het hotel Tot ieders verrassing werd het diner in de DISCO geserveerd waar wij ons na de innerlijke mens te hebben versterken tot in de kleine uurtjes in het feest gedruis hebben gestort samen met onze ( inmiddels ) Poolse vrienden. .
Zaterdag ochtend staat er een touring car klaar om ons naar de oudste Poolse krachtcentrale te brengen na dit bezoek aftocht naar een werkelijk prachtig KASTEEL waar wij een verzorgde rondleiding voorzien van de gebruikers tekst en uitleg kregen
na afloop van de rondleiding kregen wij tot onze verbazing een lunch geserveerd in een van de prachtige zalen die het kasteel rijk is.
Terug aangekomen in het hotel ons op gemaakt voor voor wie wilde noch een rondje zweefvliegen hier heb ik dan ook gebruik van gemaakt ( wat een ervaring bijna mooier dan motor rijden).
Bij aankomst in in het hotel werd er na het diner overgegaan tot prijsuitreikingen waar Monique aan de haal ging met 2 pracht prijzen 1voor langste afstand rijder 1 voor mooiste Rune.
De rest van de avond verliep rustiger dan de andere avonden daar ook onze poolse vrienden een lange rit naar huis moesten maken de volgende ochtend.
Ondanks de slechte weer voorspellingen was het weer redelijk tot goed alleen zoals ook thuis te koud voor de tijd van het jaar ( kun je helaas niet regelen )
Hier mag terecht gesproken worden van een geweldige Eenmans organisatie. We hebben in de loop derjaren al heel wat treffens aangedaan maar wat Janusz hier zijn gasten heeft voorgeschoteld overtrof onze stoutste dromen en verdiend dan ook een Dikke Pluim.

Voor de Thuis blijvers:
Deze hebben ook deze keer weer ongelijk en zeer zeker een pracht weekend gemist
Linsmins

Re: Rune rally 2015 in polen

Bericht: # 3149Bericht Linsmins »

Bedankt voor je terugkoppeling, Jacques
Mooi om te lezen allemaal. Die Polen zijn heel goed bezig.
Het is wel even rijden maar dan heb je ook wat :D
Als je leuke foto's hebt gemaakt, willen wij die natuurlijk graag allemaal zien.
Misschien kun je een link naar een album plaatsen
Monique

Re: Rune rally 2015 in polen

Bericht: # 3151Bericht Monique »

Hier sluiten wij ons helemaal bij aan. Wat kunnen wij hier nog aan toevoegen behalve dan vele foto's (die volgen zo snel mogelijk).
Het was helemaal TOP!
Grote bewondering voor de organisatie.
Het was buitengewoon gezellig, ontzettend vriendelijke mensen, een prachtige omgeving en een super hotel.
Wij hebben ontzettend genoten.
Zeker voor herhaling vatbaar!


MvG,

Frank en Monique van Damme
Monique

Re: Rune rally 2015 in polen

Bericht: # 3153Bericht Monique »

Voor foto's van de European Rune Rally in Polen - Szklarska Poreba:https://www.flickr.com/gp/134246230@N02/4a1RfK
golowing

Re: Rune rally 2015 in polen

Bericht: # 3155Bericht golowing »

Monique:

Meid ; :oops:

geweldige Foto,s `

geven super weer hoe het treffen is geweest . :D :D :D
Plaats reactie