Paasparty Bikers Best

Op 9 april was er weer alles uit de kast getrokken in Renswoude  om er een gezellige dag van te maken. Goede ambiance, muziek, eten en drinken en veel bekijks.  Robert was er al toen ik er aankwam en het VRCC kraampje was al keurig ingericht en zag er geweldig uit. Aan alles was gedacht tot en met tafelkleed en Chasseveld had ditmaal onder meer bedrukte T-shirts en zelf gegraveerde spiegels meegenomen. Alles bijzonder fraai uitgevoerd en er was gedacht aan  zowel de Standard/Tourer als Interstate liefhebbers. Geweldig Robert. Bedankt voor je tomeloze inzet en altijd prettig gezelschap. En niet te vergeten je noodzakelijke assistentie bij het aanbrengen van chroom op mijn motor.
Helaas was het niet zulk mooi weer als vorig jaar maar ik ben ’s morgens wel droog aangekomen hoewel dat niet van de hele dag gezegd kan worden. De sfeer was er niet minder door en ik kwam Rijk al meteen tegen en wat later kwamen ook Henny, Claude en Cathay uit België (ook met de motor), Leon en natuurlijk Viviane langs. Er was veel bekijks voor de Flat 6 die er stond en we hebben ons prima geamuseerd. Even na 4 uur werden de prijzen verloot en namen we afscheid van elkaar en John van Bikers Best.
We hebben bij de Paas Party weer gezellig bijgepraat en plannen gemaakt en kijken nu alweer uit naar die van 2013. Zorg dus dat je er dan ook bij bent.

Beer # 7609