Paasparty Bikers Best

Op 2e Paasdag 21 april was het bij Bikers Best weer party time. Van 10:00 tot 17:00 uur was er live muziek, diverse leuke stands, eten en drinken, het museum was natuurlijk open en er was een verloting van diverse prijzen.
Renswoude is gelegen aan de voet van de Veluwe. Een gunstige bestemming dus om even aan te leggen tijdens een mooie rit. De VRCC Lowlands was er ook nu weer bij met een eigen stand en promotiemateriaal.
We hadden van Honda Nederland een demo F6B Bagger kunnen bemachtigen(de GW F6C was helaas nog niet beschikbaar) en Robert is zo vriendelijk geweest om hem in Rotterdam op te halen. Super van Honda, nogmaals bedankt. De Bagger werd meteen gepoetst, geprijsd en in de showroom gezet en had veel bekijks en belangstelling. Ik wil verder graag iedereen bedanken die een bezoekje heeft gebracht aan de party. In het bijzonder (alweer) Robert die meegeholpen heeft om op de promotie kraam te passen. Grote klasse. De dag begon zonnig, althans in het zuiden. Deze verdween in de ochtend maar het bleef verder in Renswoude de hele dag droog met een temperatuur van 16 graden. Bikers Best had natuurlijk weer alles uit de kast getrokken om er een groot feest van te maken. Rijk had zich beschikbaar gesteld om in de winkel Valkyrie accessoires te verkopen. We kregen vandaag bijzonder veel aanloop van Valkyrie bikers. Ook Colin was ook met 12 Duitse Valk bikers langsgekomen. Langzamerhand begint de Valkyrie een belangrijke plaats in te nemen op de parkeerplaats.
Om half vijf werden er prijzen uitgereikt, namen we afscheid en gingen weer naar huis. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige dag.