Paasparty Bikers Best


Het was tijdens de Paasparty bij Bikers Best in Renswoude schitterend weer. De KNMI had het zelfs over de warmste paasdagen sinds de metingen begonnen. Er was dan ook een grote opkomst van Valkyrie Riders uit de Benelux en Duitsland. Bij ons kraampje stond mijn Std, een Tourer van John en een Rune van Frank en Monique. John had er een Valk bijgezet van een vriend die er altijd smetteloos uitzag. En ook Anne Piet had zijn aparte Valkyrie met bruin zadel en tassen en whitewall banden op de static show gezet. De voorband is niet in de maat van de Valkyrie in whitewall versie te krijgen. Daarom had Anne Piet er een kleinere maat opgezet die ook op de velg past. Hij vond het rijgedrag niet verschillen. Alleen de km teller gaf teveel aan. Rijk stond weer in de shop bij de accessoires. Het is de laatste keer dat de Valkyrie accessoires zijn uitgestald in de winkel. Ze worden opgeslagen want de ruimte is nodig voor nieuwe modellen. Rijk vertelde me dat Paul Kloppens op 64 jarige leeftijd was overleden. Paul was een aktief lid in de beginjaren van de VRCC en reed de laatste jaren alleen. Vanzelfsprekend waren Ludo en Romy van de partij, een van de gezelligste koppels uit het zuiden. Stefan kwam rond het middaguur ook wat spullen naar de kraam brengen. Gezellig, Stef. Ik zag verder Gerard en Jenneke. Zij heeft een fraaie Valkyrie klok gekocht voor in ‘Ozze Aoje Stal’. Jullie komen toch ook allemaal op 2 juni naar Beringe als zij een ritje organiseren. Het is er altijd ‘bere’gezellig bij die twee!

Hans en Sien en Jos en Yvonne zaten lekker te zonnen en ook Robert en Jeanette waren er weer eens bij. Ik heb ook met Colin en Ingrid en Ewald gesproken. En natuurlijk Hans ‘Gas erop’ Huijbers. En Sander, die onlangs nog een gezellige rit had georganiseerd.
‘s Middags kwam Kris nog even gezellig langs en ook Viviane die ik helaas ben misgelopen. Net zoals Wouter helaas. Kris is bezig een mooie film te maken van de VRCC geschiedenis. Klasse, Kris.

En natuurlijk waren ook Ivo en Ronnie en Dita uit het Noorden van de partij.
Ivo was net klaar met zijn motor een beurt te geven; er moest alleen nog een nieuwe achterband op want hij reed nu op een band die nog amper profiel had.
Ivo en ik gaan in mei naar Inzane Italie en dan heb je natuurlijk goede banden nodig. Ik kwam ook vier Riders van Faehre Langel uit Duitsland tegen.
Tot mijn stomme verbazing zag ik Johan en Ciska. Wat een geweldige verassing.

Zij zijn in 2003 naar Suriname geemigreerd en hebben ook hun Valkyrie daar naartoe meegenomen. We hebben een tijd zitten kletsen. Geweldige tijd gehad maar ze vonden het wel mooi geweest zo en zijn nu terug in Nederland. En hebben natuurlijk weer een Valkyrie gekocht want die van hun is daar achtergebleven. Er kwam ook een Rune Rider uit Noord Holland en die moest natuurlijk ook geshowed worden. Hij heeft natuurlijk een hele tijd met Frank en Monique zitten praten. Enfin, je merkt wel dat het er erg gezellig was en al die Valkyries hadden veel bekijks. Super, zo’n opkomst! Ik wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en gezellige inbreng op deze zonnige dag. De Valkyrie is nog springlevend en dat moeten we zo houden.

Beer#7609

 

 

Klik op foto