Paasparty Bikers Best

Op 5 april (2e paasdag) was de VRCC met een promotie kraam aanwezig op de Bikers Best Paasparty. Het weer was fris maar droog, dus een uitstekende dag om er, na al die sneeuw van afgelopen winter, eens met de motor op uit te trekken. Rond het middaguur was het al gezellig druk en de Valkyrie had natuurlijk veel bekijks onder de GW populatie, zowel op de parkeerplaats als bij de kraam. Iedereen wil immers, diep in zijn hart, eigenlijk wel een Valkyrie rijden. Dat bleek wel uit het aantal GW rijders, die een Valkyrie  als tweede motor hadden aangeschaft. ‘Voor de fun’ (wel veel poetsen!). Er waren 37 man aan personeel aanwezig om de Party ordentelijk en gladjes te laten verlopen. Naast een tiental kraampjes, werd de muziek verzorgd door de groep ‘Brickyard’ , die retro rock speelde . Ik herkende o.a. Riding on the L&N van de Bintangs en Rock&Roll, Hootchie Koo van Johnny Winter. In de loop van de dag zagen we onder meer Yvonne, Richard, Co, Jacques uit Doenrade (was graag met zijn Rune gekomen maar zit te wachten op voetsteunen), Harry natuurlijk, Vivian, de Beringe-gang (Gerard & Jenneke en metgezellen uit Beringe, de meest dichtbevolkte Valkyrie plaats van Nederland), Stefan, altijd in voor een tochtje, Hanne (tussen het verven door) en Rijk langskomen. Wat ik ook ontzettend leuk vond, is dat de Fahre Langel- en Niederrhein Chapters met 14 man sterk langskwamen, waaronder Kuni, Ralph en Petra en Friedy en Babsy, Michael en Christine. Ook Barbara was er natuurlijk bij. Wij zijn wederom allemaal van harte welkom en uitgenodigd om deze Chapters eens een bezoekje te brengen. Dit moeten we dan ook zeker doen!
Omdat het weer enigszins ging betrekken, werd de prijsuitreiking van de loterij een half uur vervroegd en de dag afgesloten, om iedereen in de gelegenheid te stellen droog thuis te komen.
Al met al een gezellige en druk bezochte dag, waarbij de VRCC niet onopgemerkt is gebleven.
Ik wil Robert graag bedanken voor zijn aanwezigheid, enthousiasme en inzet op deze dag (hij heeft onder meer mooie VRCC banners van vinyl voor deze dag laten maken) en tenslotte John en Karin, die zo gastvrij zijn geweest om ons uit te nodigen. Ik ben ervan overtuigd dat de VRCC op deze Paasparty meer naamsbekendheid heeft gekregen onder een aantal potentiële Valkyrie kopers.