Club Weekend Raalte

Het Raalte Club weekend was een groot succes.

Van 6-9 juni 2013 werd er in Raalte een club weekend georganiseerd om elkaar wat beter te leren kennen. Het was immers alweer een hele tijd geleden dat er iets dergelijks op de rails was gezet. Het weekend werd bezocht door 60 deelnemers op 40 motoren. Het Westcord hotel was gebouwd om een binnenplaats, waar alle motoren konden worden geparkeerd. Dat was gewoon super. Donderdag middag kwamen de eerste gasten al in het hotel aan en werden welkom geheten en getrakteerd op een Schrobbelèr.
Het was natuurlijk een geweldig gezicht, al die Valks op de binnenplaats. Het weer was ons de hele tijd buitengewoon goed en zonnig gezind. Naast de clubleden waren er vrienden uit Duitsland, Engeland, Zweden en Finland aanwezig.
Van de gloed nieuweF6B Bagger, die Honda NL aan ons beschikbaar had gesteld om mee proef te rijden, werd al meteen goed gebruik gemaakt.
De sfeer zat er al snel in en iedereen kon ’s avonds gezellig buiten bijpraten. Op vrijdag werd er een tocht door Salland gemaakt, waarbij de Holterberg en andere mooie plekjes werden aangedaan. Dit gedeelte van Overijssel leende zich uitstekend voor motortochten en er was weinig verkeer op de gekozen route. De lunch werd bij Cafe Vosman in Nieuw Heeten genuttigd, de geboorteplaats van Henny. Terug in het hotel was eenieder in staat om het American Motor Museum te bezoeken, dat bij het complex hoorde. Na een gezellige BBQ en dansavond werd er buiten nog lang nagekaart bij een houtvuurtje.
Zaterdag werd er een tocht naar Giethoorn gereden en in bootjes overgestapt van Eethuys de Bramen voor een rondrit van ca. 1,5 uur. In de namiddag werden er spelletjes, zoals spijker-slaan en wat kunstjes met de motor gedaan. ’s Avonds kon iedereen weer gezellig buiten zitten en had het prima naar zijn zin. De volgende morgen werd er afscheid genomen en iedereen had genoten van dit weekend. Zeker een vervolg waard.
Ik wil iedereen van de organisatie hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Er was veel werk verzet en alles bleek prima geregeld. Chapeau! Tenslotte wil ik alle deelnemers bedanken die met hun uitstekende sfeer en ambiance dit weekend tot een groot succes hebben gemaakt.
Het blijkt maar weer dat de Valkyrie nog springlevend is.

Beer