Raalte weekend

Vanmiddag terug gekomen van een weekendje Raalte met de Valkyrieclub. De lokatie was Hotel Inn Salland. Samen met Ron Polet en Leo Een hele mooie lokatie. Valkyrie eigenaars uit meerdere landen (Belgie, Engeland, Wales, Duitsland en Nederland) waren allemaal naar Raalte gekomen voor een weerzien van veel oude bekenden.

Na een gezellige vrijdagavond was het zaterdagmorgen na het ontbijt met zijn allen op pad om een mooie uitgezette tourrit te rijden. Het weer was gelukkig uitstekend. Ondanks dat de groep redelijk groot was lukte het de organisatie toch prima om alles netjes bij elkaar te houden. Tussen de middag was er een boottocht en aanvullende lunch bij Giethoorn in restaurant de Otterskooi. Zo,n 1,5 uur rondvaart door de mooie Weerribben en daarna een prima verzorgde uitgebreide lunch.

’s Middags nog een mooi stukje rijden en daarna om een uur om half 5 weer terug in het Hotel waar de barbeque al klaar stond voor de avondmaaltijd. Heerlijk en zeer uitgebreid was het. Vanmorgen na het ontbijt heel wat handen geschud van de deelnemers en een woord van dank naar de organisatie die dit weekend uitstekend georganiseerd hebben. Iedereen een fijne terugreis gewenst en om een uur of 9 op de motor naar Den Helder voor een voorspoedige terugreis. Leuke mensen leren kennen na een heel fijn Flat-6 weekend.

John Wester & Ron Polet

Het weekend in Raalte mag geslaagd genoemd worden. Een goede sfeer, een top locatie maar vooral een leuke groep enthousiastelingen (38 personen sterk, met 33 motoren waarvan volgens mij 29 Valks, en geen twee dezelfde!).
Lekker eten, een mooie rit met een gezellig intermezzo in Giethoorn. Geen party maar twee gezellige babbelavonden waar de nodige sterke verhalen over de tafel zijn gegaan. De foto’s geven de sfeer goed weer, denk ik. En leuk om een aantal ‘nieuwe’ Valkrijders van de Dutch Valkyrie Group te kunnen begroeten!

Jos Knols


Klik op foto onder voor het album